Άρχικη Αποτρίχωση Laser
Αποτρίχωση Laser
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER. Απαντά ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER.

Απαντά ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ  ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΒΑΛΕΡΙΟΣ.

 

-Κάθε πότε πρέπει να κάνω αποτρίχωση LASER?

 

Η αποτρίχωση LASER για να έχει αποτέλεσμα πρεπει να γίνεται ανα 1-2 μηνες ,οι συνεδριες που χρειάζονται σε σύνολο ποικίλουν ανάλογα με το σημείο του σώματος,το χρώμα του δέρματος και την τριχοφυία που υπάρχει.

 

-Ποσο διαρκεί μια αποτρίχωση με LASER?

 

Η  διάρκεια μιας συνεδρίας αποτρίχωσης LASER  ξεκινά από 5 λεπτά (για το άνω χείλος)εως και 60 λεπτά για όλο το σωμα(full body).

 

-Πονάει η αποτρίχωση με LASER?

 

H αποτρίχωση με  LASER δεν πονάει παρα δημιουργει μια ελάχιστη ενόχληση,αυτο βέβαια αλλάζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο καθως η αισθηση πόνου είναι υποκειμενική στο δέρμα και αλλάζει αναλογα και απο τον άνθρωπο αλλά και απο τον τύπο του δέρματος,εαν υπαρχει ευαισθησια χρησιμοποιείται αναισθητικη κρέμα πριν το LASER  και ετσι δεν υπαρχει καμμια ενόχληση.

 

-Σε πόσες συνεδρίες θα δω διαφορά στην τριχοφυία αφου ξεκινήσω αποτρίχωση με  LASER?

 

Η διαφορά στην τριχοφυιά ειναι εμφανης μετά την πρώτη κιόλας συνεδρια  LASER όπου οι τρίχες γίνονται πιο αραιές,δηλαδή λιγοτερες σε αριθμό και πιο αδύναμες,σημαντικό είναι το μηχάνημα να είναι υψηλής τεχνολογίας, απο χωρα με εγκριση π.χ. Η.Π.Α όπου και εφευρέθη το LASER επισης και ο χρήστης  LASER να είναι έμπειρος Δερματολόγος .

 

Ειναι ίδιο το αποτέλεσμα στην αποτρίχωση LASER  σε όλα τα σημεία του σώματος?

 

Η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης LASER κατά κανόνα ειναι παρόμοια σε όλα τα σήμεια του σώματος με εξαίρεση τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές στις γυναίκες που παρουσιάζουν τριχοφυία στο πρόσωπο και στο στήθος.Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται πλήρης ορμονικός έλεγχος και ο  Δερματολόγος σε συνεργασία με ιατρο Ενδοκρινολόγο θεραπεύει πιθανή υποκείμενη πάθηση που μπορεί να προκαλεί την τριχοφυία.(π.χ.συνδρομο πολυκυστικων οωθηκων)Επίσης στην περιοχή του μπικίνι στα σημειά του ημιβλενογόνου η τριχοφυία μπορεί να επιμείνει και να χρειαστεί παραπάνω συνεδρίες.

 

Εχει κάποια αλλη παρενέργεια στο σωμα το LASER αποτρίχωσης?

 

Tο LASER είναι ουσιαστικα μια δέσμη φωτός (φωτόνια με συγκεκριμένη ταχύτητα)σε συγκεκριμένο μήκος κύματος που επηρρεάζει αποκλειστικά και μόνο τις τρίχες,ετσι δεν έχει καμμία δράση στους μυες,λεμφαδένες ή τα εσωτερικά όργανα,η τεχνολογία του είναι επιστημονικα και ιατρικά αποδεδειγμένη και χρησιμοποιείται παγκοσμιως πανω απο 20 χρόνια απο ιατρους ανά τον κόσμο.Το LASER όταν λειτουργεί δημιουγεί μία λάμψη και ετσι κατα τη διαρκεια του LASER φοράμε ειδικά γυαλια με φίλτρα που προστατεύουν τους οφθαλμούς.

 

Εχώ σκοπό να μείνω έγκυος, να ξεκινήσω αποτρίχωση με LASER?

 

Ως Ιατρος,δεν θα συστηνα σε καμμια γυναικα να κανει οποιαδηποτε επεμβαση κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης,για ηθικούς λόγους και μόνο, ακόμα και εαν δεν επηρρεάζει το την εγκυμοσυνη  το LASER ,η ιατρική ηθική επισημαίνει οτι μια εγκυμονούσα καλό ειναι να αποφεύγει οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση.

 

Ειμαι αντρας και θέλω να κάνω αποτρίχωση LASER ,θα έχω αποτέλεσμα?

 

Η αποτρίχωση γίνεται με θεαματικα αποτελεσματα και σε αντρες εφ οσον το μηχανημα LASER ειναι καταλληλο καθως και ο χειριστης του LASER, Δερματολόγος.Οι άντρες λόγω της ορμόνης που λέγεται τεστοστερόνη έχουν πιο έντονη και επίμονη τριχοφυία οποτε η μόνη διαφορά ειναι οτι θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες LASER απ ότι οι γυναίκες.

 

Μπoρεί να γίνει αποτρίχωση  LASER σε όλα τα σημεία του σώματος?

 

Η αποτρίχωση LASER μπορέι να γίνει σε όλα τα σημεία του δέρματος οπου υπάρχουν τρίχες ακόμη και στο πτερύγιο του ωτός, στα δάκτυλα των ποδιών,χωρις κανένα πρόβλημα.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
Γυναικεία αποτρίχωση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

- Σε κάθε νέα συνεδρία laser τον Σεπτεμβριο δώρο μια συνεδρία στις μασχάλες -

Το  LASER καταστρέφει μόνιμα τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φαση της ζωής τους ,ενώ αυτές που βρίσκονται στην καταγενή και τελογενή φάση τις κάνει άχροες και πιο λεπτές σχεδόν αόρατες.Ετσι για να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής και πλήρης αποτρίχωσης χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες που γίνονται αν 1-2 μήνες ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Ο αριθμός συνεδριών ποικίλλει αναλογα με τον φωτότυπο του δέρματος,την ηλικία,εαν συνυπαρχουν χρόνιες παθήσεις η χρόνια λήψη φαρμάκων.

Η μείωση της τριχοφυιας με την μεθοδο αποτρίχωσης με  LASER που εφαρμόζεται άπο ειδικό Ιατρό Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο ειναι άμεσα ορατή απο την πρώτη συνεδρία όπου οι τρίχες γίνονται λιγότερες σε αριθμό και πιο λεπτές.

Τα LASER διαθέτουν συστημα ψυξης με κρύο αέρα κάνοντας την διαδικασία αποτρίχωσης με LASER ανώδυνη και ευχάριστη.

Η αποτρίχωση με LASER μπορεί να εφαρμοστει στις παρακάτω περιοχές του προσώπου και σώματος;

αποτρίχωση με LASER ΠΡΟΣΩΠΟ (μουστάκι, πιγύνι, παρειές, ζυγωματικά, φρύδια)

αποτρίχωση με LASER ΛΑΙΜΟ ΝΕΚΟΛΤΕ

αποτρίχωση με LASER ΣΤΗΘΟΣ (θηλή)

αποτρίχωση με LASER ΠΟΔΙΑ (μηροί,γάμπες)

αποτρίχωση με LASER ΧΕΡΙΑ (βραχιο,αντιβράχιο)

αποτρίχωση με LASER ΜΑΣΧΑΛΗ

αποτρίχωση με LASER ΜΠΙΚΙΝΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΙΚΟ

αποτρίχωση με LASER ΓΛΟΥΤΟΙ

αποτρίχωση με LASER ΠΛΑΤΗ

Σημαντικό είναι να αναφερθει ότι η τριχοφυία στο πρόσωπο στις γυναίκες είναι ορμονοεξαρτώμενη και πάντα απαιτείται ορμονολογικός έλεγχος και υπέρηχος δια τον αποκλεισμό υποκείμενης ορμονικής διαταραχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545 ,θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
Ανδρική αποτρίχωση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

- Σε κάθε νέα συνεδρία laser αποτρΙχωσης πλατης τον Σεπτέμβριο δώρο μια συνεδρΙα στο στήθος -

Το  LASER αποτρίχωσης καταστρέφει μόνιμα τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φαση της ζωής τους ,ενώ αυτές που βρίσκονται στην καταγενή και τελογενή φάση τις κάνει άχροες και πιο λεπτές σχεδόν αόρατες.Ετσι για να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής και πλήρης αποτρίχωσης χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες που γίνονται αν 1-2 μήνες ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Ο αριθμός συνεδριών LASER αποτριχωσης ποικίλλει αναλογα με τον φωτότυπο του δέρματος,την ηλικία,εαν συνυπαρχουν χρόνιες παθήσεις η χρόνια λήψη φαρμάκων.

Η μείωση της τριχοφυιας με την μεθοδο αποτρίχωσης  LASER που εφαρμόζεται άπο ειδικό  Ιατρό Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο ειναι άμεσα ορατή απο την πρώτη συνεδρία όπου οι τρίχες γίνονται λιγότερες σε αριθμό και πιο λεπτές.

Τα LASER αποτρίχωσης διαθέτουν συστημα ψυξης με κρύο αέρα κάνοντας την διαδικασία αποτρίχωσης με LASER ανώδυνη και ευχάριστη.

Η αποτρίχωση LASER μπορεί να εφαρμοστει στις παρακάτω περιοχές του προσώπου και σώματος;

αποτρίχωση LASER ΠΡΟΣΩΠΟ ( παρειές, ζυγωματικά, αυτιά)

αποτρίχωση LASER ΛΑΙΜΟ ΣΤΕΡΝΟ

αποτρίχωση LASER ΣΤΗΘΟΣ

αποτρίχωση LASER ΠΟΔΙΑ (μηροί,γάμπες)

αποτρίχωση LASER ΧΕΡΙΑ (βραχιο,αντιβράχιο)

αποτρίχωση LASER ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

αποτρίχωση LASER ΓΛΟΥΤΟΙ

αποτρίχωση LASER ΠΛΑΤΗ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545 ,θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

AddThis Social Bookmark Button
 
Αποτρίχωση Laser ΤΙΜΕΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αποτρίχωση Laser ΤΙΜΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 2017

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ΠΟΔΙΑ 120 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ 60 ΕΥΡΩ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ 150 ΕΥΡΩ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210-3648022-3

 

Τιμή laser αποτρίχωσης προσώπου από μόλις 20€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης μπικίνι από μόλις 40 η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης μασχάλες από μόλις 30€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης χέρια (άνω άκρα) από μόλις 40€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης πόδια (κνήμες ή μηροί) από μόλις 60€ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης πλάτη από μόλις 100 ευρώ η συνεδρία

Τιμή laser αποτρίχωσης στήθος από μόλις 50 ευρώ η συνεδρία

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 210-3648022-3

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545, θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

apotrixosi

AddThis Social Bookmark Button
 
Αποτρίχωση Laser
omag-laser.jpg Η μόνιμη αποτρίχωση με Laser εφαρμόζεται συνήθως για αισθητικούς λόγους και αποτελεί μια ανώδυνη και γρήγορη μη επεμβατική μέθοδο αποτρίχωσης. H δράση της ακτίνας λέιζερ απενεργοποιεί σταδιακά τον τριχικό θύλακο, ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Η μέθοδος αυτή προκαλεί εκλεκτική απορρόφηση από τη μελανίνη της τρίχας φτάνοντας εώς τη ρίζα της χωρίς να προκαλεί βλάβη στα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος.
Προϋποθέτει ακριβείς χειρισμούς απο έμπειρους δερματολόγους.

Για σύντομο χρονικό διάστημα πριν τις συνεδρίες κρίνεται απαραίτητο να αποφεύγουμε τον ήλιο. Η περιοχή του δέρματος που θα υποβληθεί σε αποτρίχωση θα πρέπει να ξυριστεί 4 μέρες πριν την επίσκεψη. Ο αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται εξαρτάται απο την περιοχή όπου εντοπίζεται η τριχοφυϊα, την πυκνότητα των τριχών και από το εάν έχουν προηγηθεί άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER;

-Η αποτρίχωση με LASER είναι η ΜΟΝΗ μέθοδος που αντιπετωπίζει οριστικά το πρόβλημα της τριχοφυίας.

-Κάνοντας συνεδρίες αποτρίχωσης LASER και τηρώντας το διαστήματα ανάμεσα στις συνεδρίες( περίπου 1 με 2 μήνες) θα ξεμπερδέψετε οριστικά μια για πάντα.

-Κάνοντας αποτρίχωση με LASER ,σημαίνει τέλος στα ξυραφακια,μηχανές ξυρίσματος ή αποτρίχωση με κερί ετσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

-Το ξύρισμα ερεθίζει το δέρμα και συχνά μετά το ξύρισμα εμφανίζονται κοκινίλες,σπυρακια ή και επιμόλυνση των πόρων του δέρματος.

-Τα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά και τραβούν τις τριχες (σιλκεπιλ) ,αφαιρουν  την τρίχα με τέτοιο τρόπο ώστε μετά να ξαναβγαίνει με λάθος φορά και εισέρχεται μέσα στο δέρμα προκαλώντας επιμολύνσεις,κύστεις και άλλα προβλήματα.

-Η αποτρίχωση  με κερί παρόλο που μαλακώνει και κάνει την τρίχα πιο λεπτή,τραβά με βίαιο τρόπο το δέρμα και σε βάθος χρόνου προκαλεί χαλάρωση του δέρματος.Επισης στηην αποτρίχωση με κερί εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής συχνα παρουσιάζονται θυλακίτιδες και επιμολύνσεις.

-Ολοκληρώνοντας τις συνεδρίες αποτριχωσης  LASER δεν θα ξαναξοδεψετε χρηματα σε ξυραφάκια,ταινίες αποτρίχωσης,αφρό η κρέμα αποτρίχωσης,το καλοκαίρι θα είστε ξεγνοιαστές και θα μπορείτε να πατε άμεσα στην παραλία η να φορέσετε ένα αμάνικο μπλουζάκι ή φούστα χωρις την διαδικασία του ξυρίσματος.

-Η όψη και η υφή του δέρματος χωρις τρίχες είναι πιο λαμπερή ανοιχτόχρωμη και πιο απαλή στην αφη.

-Πριν ξεκινήστε την αποτρίχωση  LASER καλό είναι να διαλεξετε ενα ιατρικό κεντρο LASER, να συμβουλευτείτε έναν ειδικό Ιατρο Δερματολόγο και η αποτρίχωση να γίνεται απο η υπο την επίβλεψη ειδικού Δερματολογου.

-Οταν το μηχάνημα LASER είναι υψηλής τεχνολογίας ,ποιότητας,με έγκριση  F.D.A.και χρησιμοποιείται απο έμπειρο ιατρο Δερματολόγο η αποτρίχωση LASER είναι απολύτως ασφαλής και με ορατά αποτελέσματα.

-Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και οι τρίχες είναι εξάρτημα του δέρματος,ο ειδικός ιατρός Δερματολόγος θα συστησει τι  LASER χρειάζεστε ανάλογα με το χρώμα και τον τύπο του δέρματος σας,για να κάνετε αποτρίχωση  LASER με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

laser depilazione arms

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER PHOTOLYSIS ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

ΜΕΘΟΔΟΣ,ΑΦΑΛΗΣ,ΑΝΩΔΥΝΗ,ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  FDA APPROVED U.S.A

Ριζική Αποτρίχωση με LASER. Οριστική λύση στο πρόβλημα δασυτριχισμού και ανεπιθύμητης τριχοφυίας για άνδρες,γυναίκες και αθλητές με την μέθοδο της φωτοθερμόλυσης.Χρησιμοποιείται επιλεκτική θερμότητα ανάλογα με τον τύπο και το χρώμα της τρίχας(λεπτή,χονδρή,ξανθή,καστανή,μαυρη) αλλά και σύμφωνα με τον φωτότυπο του δέρματος.

Η τεχνολογία είναι κατάλληλη για όλες τις μορφές τριχοφυίας εγκεκριμένη απο το κλινικά ελεγμένη.

Η μέθοδος της φωτοθερμόλυσης στην μόνιμη αποτρίχωση λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο:η δέσμη του LASER απορροφάται απο την μελανίνη της τρίχας(σκουρο χρώμα της τρίχας)καταστρέφοντας την,χωρίς να επηρρεάζει του γύεω η εντω βάθει ιστους.(δέρμα,όργανα,μαστό κ.α.).

Οι τρίχες στο δέρμα έχουν ενα κύκλο ζωης που αποτελείται απο 3 φάσεις,την αναγενή,πρώιμη και μεγαλύτερη σε διάρκεια φάση καταγένη και τελογενή όπου και αποπίπτουν.

Το  LASER καταστρέφει μόνιμα τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φαση της ζωής τους ,ενώ αυτές που βρίσκονται στην καταγενή και τελογενή φάση τις κάνει άχροες και πιο λεπτές σχεδόν αόρατες.Ετσι για να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής και πλήρης αποτρίχωσης χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες που γίνονται αν 1-2 μήνες ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Ο αριθμός συνεδριών ποικίλλει αναλογα με τον φωτότυπο του δέρματος,την ηλικία,εαν συνυπαρχουν χρόνιες παθήσεις η χρόνια λήψη φαρμάκων.

Η μείωση της τριχοφυιας με την μεθοδο αποτρίχωσης με  LASER που εφαρμόζεται άπο ειδικό  Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο ειναι άμεσα ορατή απο την πρώτη συνεδρία όπου οι τρίχες γίνονται λιγότερες σε αριθμό και πιο λεπτές.

Τα LASER διαθέτουν συστημα ψυξης με κρύο αέρα κάνοντας την διαδικασία αποτρίχωσης με LASER ανώδυνη και ευχάριστη.

Η αποτρίχωση με  LASER μπορεί να εφαρμοστει στις παρακάτω περιοχές του προσώπου και σώματος;

ΠΡΟΣΩΠΟ (μουστάκι, πιγύνι, παρειές, ζυγωματικά, φρύδια)

ΛΑΙΜΟ ΝΕΚΟΛΤΕ

ΣΤΗΘΟΣ (θηλή)

ΠΟΔΙΑ (μηροί,γάμπες)

ΧΕΡΙΑ (βραχιο,αντιβράχιο)

ΜΑΣΧΑΛΗ

ΜΠΙΚΙΝΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΙΚΟ

ΓΛΟΥΤΟΙ

ΠΛΑΤΗ

Σημαντικό είναι να αναφερθει ότι η τριχοφυία στο πρόσωπο στις γυναίκες είναι ορμονοεξαρτώμενη και πάντα απαιτείται ορμονολογικός έλεγχος και υπέρηχος δια τον αποκλεισμό υποκείμενης ορμονικής διαταραχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545 ,θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 


.