Γυναικεία αποτρίχωση

Γυναικεία αποτρίχωση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

– Σε κάθε νέα συνεδρία laser τον Σεπτεμβριο δώρο μια συνεδρία στις μασχάλες –

Το  LASER καταστρέφει μόνιμα τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φαση της ζωής τους ,ενώ αυτές που βρίσκονται στην καταγενή και τελογενή φάση τις κάνει άχροες και πιο λεπτές σχεδόν αόρατες.Ετσι για να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής και πλήρης αποτρίχωσης χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες που γίνονται αν 1-2 μήνες ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Ο αριθμός συνεδριών ποικίλλει αναλογα με τον φωτότυπο του δέρματος,την ηλικία,εαν συνυπαρχουν χρόνιες παθήσεις η χρόνια λήψη φαρμάκων.

Η μείωση της τριχοφυιας με την μεθοδο αποτρίχωσης με  LASER που εφαρμόζεται άπο ειδικό Ιατρό Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο ειναι άμεσα ορατή απο την πρώτη συνεδρία όπου οι τρίχες γίνονται λιγότερες σε αριθμό και πιο λεπτές.

Τα LASER διαθέτουν συστημα ψυξης με κρύο αέρα κάνοντας την διαδικασία αποτρίχωσης με LASER ανώδυνη και ευχάριστη.

Η αποτρίχωση με LASER μπορεί να εφαρμοστει στις παρακάτω περιοχές του προσώπου και σώματος;

αποτρίχωση με LASER ΠΡΟΣΩΠΟ (μουστάκι, πιγύνι, παρειές, ζυγωματικά, φρύδια)

αποτρίχωση με LASER ΛΑΙΜΟ ΝΕΚΟΛΤΕ

αποτρίχωση με LASER ΣΤΗΘΟΣ (θηλή)

αποτρίχωση με LASER ΠΟΔΙΑ (μηροί,γάμπες)

αποτρίχωση με LASER ΧΕΡΙΑ (βραχιο,αντιβράχιο)

αποτρίχωση με LASER ΜΑΣΧΑΛΗ

αποτρίχωση με LASER ΜΠΙΚΙΝΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΙΚΟ

αποτρίχωση με LASER ΓΛΟΥΤΟΙ

αποτρίχωση με LASER ΠΛΑΤΗ

Σημαντικό είναι να αναφερθει ότι η τριχοφυία στο πρόσωπο στις γυναίκες είναι ορμονοεξαρτώμενη και πάντα απαιτείται ορμονολογικός έλεγχος και υπέρηχος δια τον αποκλεισμό υποκείμενης ορμονικής διαταραχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545 ,θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.