Ανδρική αποτρίχωση

Ανδρική αποτρίχωση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

– Σε κάθε νέα συνεδρία laser αποτρΙχωσης πλατης τον Σεπτέμβριο δώρο μια συνεδρΙα στο στήθος –

Το  LASER αποτρίχωσης καταστρέφει μόνιμα τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φαση της ζωής τους ,ενώ αυτές που βρίσκονται στην καταγενή και τελογενή φάση τις κάνει άχροες και πιο λεπτές σχεδόν αόρατες.Ετσι για να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της οριστικής και πλήρης αποτρίχωσης χρειάζονται περίπου 6-10 συνεδρίες που γίνονται αν 1-2 μήνες ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Ο αριθμός συνεδριών LASER αποτριχωσης ποικίλλει αναλογα με τον φωτότυπο του δέρματος,την ηλικία,εαν συνυπαρχουν χρόνιες παθήσεις η χρόνια λήψη φαρμάκων.

Η μείωση της τριχοφυιας με την μεθοδο αποτρίχωσης  LASER που εφαρμόζεται άπο ειδικό  Ιατρό Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο ειναι άμεσα ορατή απο την πρώτη συνεδρία όπου οι τρίχες γίνονται λιγότερες σε αριθμό και πιο λεπτές.

Τα LASER αποτρίχωσης διαθέτουν συστημα ψυξης με κρύο αέρα κάνοντας την διαδικασία αποτρίχωσης με LASER ανώδυνη και ευχάριστη.

Η αποτρίχωση LASER μπορεί να εφαρμοστει στις παρακάτω περιοχές του προσώπου και σώματος;

αποτρίχωση LASER ΠΡΟΣΩΠΟ ( παρειές, ζυγωματικά, αυτιά)

αποτρίχωση LASER ΛΑΙΜΟ ΣΤΕΡΝΟ

αποτρίχωση LASER ΣΤΗΘΟΣ

αποτρίχωση LASER ΠΟΔΙΑ (μηροί,γάμπες)

αποτρίχωση LASER ΧΕΡΙΑ (βραχιο,αντιβράχιο)

αποτρίχωση LASER ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

αποτρίχωση LASER ΓΛΟΥΤΟΙ

αποτρίχωση LASER ΠΛΑΤΗ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας καθημερινά ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ απο τις 13:00 εως τις 18:00 στο 6943100545 ,θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.