Άρχικη ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ SLC FENDI

 

hairtransplant

Ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας και νοιώστε πιο ελκυστικοί.

Η ομαδα μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο και την μοναδικη τεχνική SLC-FENDI Follicular Extraction and Needles Direct Implantation θα βρει την ιδανική λύση για το πρόβλημα τριχόπτωσης που σας απασχολει. Τα γεμάτα μαλλια ειναι σημαδι νεότητας,ομορφιάς και υγείας . Καντε την θεραπεία τριχόπτωσης μια ευχάριστη εμπειρία μαζί μας. Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση σας με την μονάδικη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζουμε.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η τριχόπτωση είναι ένα ευαίσθητο θέμα που απασχόλει πολλους ανδρες αλλα και γυναίκες συχνα και απο νεαρή ηλικία.Συνοδοί νόσοι οπως προβλήματα θυροειδούς,συνδρομο πολυκυστικών οωθηκών κ.α. μπορεί να συμβαλλουν στην πρόωρη έναρξη συμπτωμάτων της τριχόπτωσης αλλα και η κληρονομικότητα ή και το στρες σωματικό ή ψυχολογικο μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση. Η τριχόπτωση σιγουρα επηρρεαζεί και την αυτοπεποίθση του ατόμου και γενικότερα την ψυχολογία του. Οι ειδικόι χειρουργοι μας και ολη η ιατρική ομάδα με πολυετή εμπειρία προσφέρουν θεραπεία μεταμοσχευσης μαλλιων με εξαιρετικά αποτελέσματα ,το αποτέλεσμα είναι μόνιμο,και αποτελεί οριστική λύση για μαλλιά απολύτως φυσικά ,γερά και πυκνά. Εκτός της μεταμόσχευσης μαλλιων δίδεται και ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας που αναστελλει οποιαδηποτε εξέλιξη τριχόπτωσης στο μέλλον. Η τεχνική SLC FENDI είναι παγκόσμια καινοτομία οπου με τέχνη η ανάπλαση γίνεται ανα θύλακα τριχός ανώδυνα,αναίμακατα με τροπο ασφαλή και σιγουρο και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚA ΤΕΧΝΗ

Η κλασική μεταμόσχευση μαλλιων χρησιμοποιεί λωρίδες δέρματος που αφαιρούνται απο την δότρια περιοχή αφήνοντας μόνιμες ουλές που είναι απαράδεκτο για τ δεδομένα της εποχης αλλα και την εξέλιξη της ιατρικης. Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη μέθοδο ανα θύλακα τριχας,με εξαγωγή μονάδων θυλακα,που ειναι ομάδες απο 1 εως 4 τρίχες η μεταφορά γίνεται ανωδυνα και με ελάχιστες οπές κυκλικου σχήματος μη ορατές στο γυμνο μάτι.Αυτη η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιων είναι ανώδυνη και προσφερει αποτελεσμα απολύτως φυσικό.Χρησιμοποιούνται λεπτεπίλεκτα εργαλεία απο ειδικο χειρουργό διδοντας ετσι μια θεραπεία απολύτως ασφαλή ,ανώδυνη με ενετελως φυσικο και μόνιμο αποτέλεσμα.

Η τεχνική SLC FENDI Η τεχνική είναι εντελώς ανωδυνη και δεν αφηνει τραυματά ή ουλές .Η απολυτως εξειδικευμενοι μικροχειρουργοί δεν χρησιμοποιουν λάμες ή νυστερια και ετσι ο ασθενης δεν ποναει ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ.Η επεμβαση γίνεται με υψιστους κανόνες υγιεινης και ασφάλειας για τον ασθενη ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ

H μεδοθος μεταμοσχευσης μαλλιων SLC FENDI γινεται με τοπικη αναισθησια και η επαναφορα στις καθημερινες δραστηριοτητες ειναι αμεση,η ανναρωση ειναι πληρως ανωδυνη,η διαδικασία προυποθετει την παρουσια οπών απο 0.8 εως 1 χιλιοστο αορατες στο γυμνό ματι. ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η τεχνικη SLC FENDI μπορει να εγγυηθει την πληρη επαναφορα και αυξηση των φυσικών τριχών ,περισσοτερο απο οποιαδήποτε άλλη μεθοδο.Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο ,τα μαλλια φαίνονται απολύτως φυσικά με μια δόμη τρίχων κατάλληλη για το μεγεθος και το σχήμα του προσώπου. Ετσι θα ανακτησετε τα μαλλια σας αλλα και την αυτοπεποιθηση σας,ανωδυνα με τροπο ασφαλή απο εμεπιερους εξειδικευμενους ιατρους.

AddThis Social Bookmark Button
 


.