Άρχικη
ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα γνωρίζετε ασφαλώς, ότι η επιστήμη της Υγείας και ιδίως ο τομέας της Ιατρικής τεχνολογίας σημειώνει καθημερινά σχεδόν αλματώδη πρόοδο, με ρυθμούς που πολλοί κι από μας τους ίδιους τους γιατρούς συχνά δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν.

Είναι φυσικό λοιπόν ο μέσος άνθρωπος, τελείως απληροφόρητος καθώς είναι όσον αφορά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, να εξακολουθεί, ακόμα και σήμερα στην αυγή του 21ου αιώνα, να καταφεύγει για την αποκατάσταση της υγείας του στις μεθόδους της παραδοσιακής χειρουργικής, μεθόδους όμως που σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν οδυνηρές με κινδύνους επιπλοκών, μακροχρόνιες σε ανάρρωση και πολυδάπανες. Αυτά όλα όμως μέχρι χθες!

Η χρήση συσκευών ακτινών LASER τελευταίας τεχνολογίας, σας προσφέρει εγγυημένη θεραπεία, σ'ένα ευρύτατο φάσμα παθήσεων, με μεγάλη επιτυχία! Η επιτυχία της τεχνολογίας Laser είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Αποφεύγεται η αιμορραγία, ελαχιστοποιείται ο μετεγχειρητικός πόνος και επιταχύνεται θεαματικά η ανάρρωση. Παράλληλα το κόστος διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα.

Γνωρίστε πως είναι δυνατόν, στην κυριολεξία από την μια μέρα στην άλλη, ν' απαλλαγείτε για πάντα από κάποιο πρόβλημα αισθητικής ή υγείας που πιθανόν σας ταλαιπωρεί από καιρό.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ MEGA LASER ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΛ.210-3648022-3, 210-3840383

ΒΑΛΕΡΙΟΣ ΧΡ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
Ιατρός - Ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Δερματοχειρουργός - Χειρουργός laser 
Επιστημονικός Διευθυντής Ιατρικού Κέντρου MEGALASER

mobile: 6936416644ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ VIBER KAI FB-MESSENGER

Οικία Δήμος Παπάγου - Χολαργός: 213-0323551

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Φίμωση-περίτομη με LASER, Χαλίνος με LASER, Κονδιλώματα θεραπεία με LASER, Τατουάζ  LASER Θηλώματα LASER, Ξανθελάσματα LASER, Ουλές ακμής LASER, Μυρμηκίες, Αποτρίχωση με Laser


AddThis Social Bookmark Button
 
.