ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

hpv pregnant

ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ?

ΘΕΡΑΠΕΙΑ LASER

hpv pregnant Η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι μια απο τις ομορφοτερες αλλα και αρκετα ευαισθητη στην ζωη της γυναικας.Στον οργανισμο επερχονται τεραστιες αλλαγες προκειμενου να προετιμαστει το σωμα να φερει στον κοσμο μια νεα ζωη. Σημαντικο ειναι να γνωριζουμε οτι ορισμενες δερματολογικες παθησεις , κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης μπορει να παρουσιασουν εξαρση,οπως π.χ. η ακμη,η ψωριαση η ο ερυθηματωδης λυκος. Κοινως λογω της καταπονησης του οργανισμου και της αναπροσαρμογης του κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης,εμφανιζοναιε εντονα τα συμπτωματα αυτης της ασθενειας. Σε αυτη την κατηγορια ανηκουν και τα κονδυλωματα. Λογω μειωσης της αντιστασης του οργανισμου της γυναικας το ιοικο φορτιο αυξανεται και εμφανιζονται κλινικες μορφες.
Συχνα πολλες γυναικες που εχουν ιστορικο εμφανισης κονδυλωματων παρουσιαζουν υποτροπες και επανεμφανιση των συμπτωματων κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης. Η εμφανιση κονδυλωματων στην περιγεννητικη η περιπρωκτικη περιοχη της εγκυμονουσας ειναι πολυ συχνο φαινομενο. Τα κονδυλωματα δεν πονανε οταν εμφανιζονται και σπανια μπορει να συνοδευονται απο αισθημα κνησμου. Επειδη αποτελουν νοσο μολυσματικη και εξαπλωνονται με γοργο ρυθμο καλο εινα να θεραπευονται. Η θεραπεια των κονδυλωματων των εξω γεννητικων οργανων κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης γινεται στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ απο ειδικο ιατρο Δερματολογο Αφροδισιολογο και κατοπιν συννενοησης και σε αμεση συνεργασια και μετα την εγκριση του θεραποντα ιατρου γυναικολογου και εφ οσων η κυηση ειναι φυσιολογικη χωρις επιπλοκες η συνοδους νοσους.

Η θεραπεια LASER ειναι εκλογης αφου ειναι ανωδυνη ,αναιμακτη ,εχει τα μικροτερα ποσοστα υποτροπων,δεν περιεχει κινδυνο επιμολυνσης,δεν αφηνει σημαδια και ουλες,και ειναι απολυτα ασφαλης εφ οσων γινεται απο ειδικο Αφροδισιολογο με εμπειρια στη χρηση και με μηχανηματα υψηλης ποιοτητας και τεχνολογιας.