ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

 

-Η αποτρίχωση με LASER είναι η ΜΟΝΗ μέθοδος που αντιπετωπίζει οριστικά το πρόβλημα της τριχοφυίας.

 

-Κάνοντας συνεδρίες αποτρίχωσης LASER και τηρώντας το διαστήματα ανάμεσα στις συνεδρίες( περίπου 1 με 2 μήνες) θα ξεμπερδέψετε οριστικά μια για πάντα.

 

-Κάνοντας αποτρίχωση με LASER ,σημαίνει τέλος στα ξυραφακια,μηχανές ξυρίσματος ή αποτρίχωση με κερί ετσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

 

-Το ξύρισμα ερεθίζει το δέρμα και συχνά μετά το ξύρισμα εμφανίζονται κοκινίλες,σπυρακια ή και επιμόλυνση των πόρων του δέρματος.

 

-Τα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά και τραβούν τις τριχες (σιλκεπιλ) ,αφαιρουν  την τρίχα με τέτοιο τρόπο ώστε μετά να ξαναβγαίνει με λάθος φορά και εισέρχεται μέσα στο δέρμα προκαλώντας επιμολύνσεις,κύστεις και άλλα προβλήματα.

 

-Η αποτρίχωση  με κερί παρόλο που μαλακώνει και κάνει την τρίχα πιο λεπτή,τραβά με βίαιο τρόπο το δέρμα και σε βάθος χρόνου προκαλεί χαλάρωση του δέρματος.Επισης στηην αποτρίχωση με κερί εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής συχνα παρουσιάζονται θυλακίτιδες και επιμολύνσεις.

 

-Ολοκληρώνοντας τις συνεδρίες αποτριχωσης  LASER δεν θα ξαναξοδεψετε χρηματα σε ξυραφάκια,ταινίες αποτρίχωσης,αφρό η κρέμα αποτρίχωσης,το καλοκαίρι θα είστε ξεγνοιαστές και θα μπορείτε να πατε άμεσα στην παραλία η να φορέσετε ένα αμάνικο μπλουζάκι ή φούστα χωρις την διαδικασία του ξυρίσματος.

 

-Η όψη και η υφή του δέρματος χωρις τρίχες είναι πιο λαμπερή ανοιχτόχρωμη και πιο απαλή στην αφη.

 

-Πριν ξεκινήστε την αποτρίχωση  LASER καλό είναι να διαλεξετε ενα ιατρικό κεντρο LASER, να συμβουλευτείτε έναν ειδικό Ιατρο Δερματολόγο και η αποτρίχωση να γίνεται απο η υπο την επίβλεψη ειδικού Δερματολογου.

 

-Οταν το μηχάνημα LASER είναι υψηλής τεχνολογίας ,ποιότητας,με έγκριση  F.D.A.και χρησιμοποιείται απο έμπειρο ιατρο Δερματολόγο η αποτρίχωση LASER είναι απολύτως ασφαλής και με ορατά αποτελέσματα.

 

-Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και οι τρίχες είναι εξάρτημα του δέρματος,ο ειδικός ιατρός Δερματολόγος θα συστησει τι  LASER χρειάζεστε ανάλογα με το χρώμα και τον τύπο του δέρματος σας,για να κάνετε αποτρίχωση  LASER με ασφάλεια και αποτέλεσμα.